BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Reikės:
•  350 g makaronų,
•  svogūno,
•  2 skiltelių česnako,
•  370 g konservuotų saldžiųjų paprikų,
•  85 g žalių salotų,
•  2 šaukštų aliejaus,
•  maltų juodųjų pipirų,
•  druskos.

Svogūną ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome gabalėliais. Makaronus išverdame, įkaitiname aliejuje 5-6 minutes ištroškiname svogūną. Į tą patį aliejų sudedame česnaką ir troškiname dar 2-3 minutes.
Nuo paprikų nupilame dalį marinato, bet viso neišpilame. Paprikas su likusiu marinatu supilame į svogūno ir česnako mišinį. Troškiname 2-3 minutes. Paskui viską supilame į virtuvinį kombainą su 75 ml marinato ir 75 ml vandens, kuriame virė makaronai. Sukame tol, kol išeina padažas su paprikų gabalėliais.
Makaronus suverčiame į kiaurasamtį, nuvarviname ir vėl sudedame į puodą. Supilame padažą su paprikomis, pasūdome, pagardiname pipirais. Sumaišome su salotomis, kol makaronai karšti.

Patiko (0)

Rodyk draugams


Komentarai



Vardas (privalomas)

El. paštas (privalomas)

www

Dėstyk savo mintis.